unelmat toteen
Unelmaelämää

Luo itsesi uudelleen ja houkuta KAIKKI prinsessaunelmasi toteen

En aloita uutta blogiani vaatimattomasti. Minua ei kiinnosta vaatimattomuus, säkkiin ja tuhkaan pukeutuminen, ei. Minua kiinnostaa kaikki se ihana, mitä elämällä on tarjota. Jalasta kiinni nyt, unelmat toteen nyt!

Itsen luominen uudelleen on erittäin tärkeää. Huomaamatta annamme vanhojen kokemusten kaikua meissä, vanhojen uskomusten näivettää solujamme kuin aurinko katuun liiskattua kukkaa.

Huomaamatta annamme aaltojen vyöryä rantaan, ylitsemme, vuodesta toiseen, niin että vähitellen unohdumme. Emme unohda tuskaa, josta pikemminkin on tullut elämämme. Me unohdamme todellisen itsemme.

Siksi tietynlainen henkiinherääminen on elinehtomme. Herääminen ja itsemme luominen uudelleen.

Ihana elämä

Elämä on liian lyhyt ollakseen jotain muuta kuin ihanaa. Ja kaunista, suruineen päivineen.

Olen saanut elää läpi mielenkiintoisen prosessin. En koskaan arvannut, että kun menneet kokemukseni olisi integroitu, elämä alkaisi muuttaa muotoaan ja tietyllä tapaa menneisyys kadota. Kokonainen todellisuus, valtava rakennelma, matrix. Tuhkana tuuleen.

En tiennyt, että kun kohtelisin itseäni sillä herkkyydellä ja rakkaudella, jonka osaan ulottaa muihin, olisin maailman onnellisin. Iloineen ja suruineen.

En osannut odottaa, että kun arvostaisin itseäni, kaikki arvostamattomat ihmiset joko katoaisivat elämästäni tai alkaisivat arvostaa minua. Kuvittelin kai mieleni perukoilla, että joutuisin aina taistelemaan jotain pahaa vastaan, tullen aina vain vahvemmaksi taistelijaksi, mutta ei. Kaikki järjestyy linjaan sisimpämme kanssa. Se tapahtuu automaattisesti ilman ponnisteluja – sillä mitä muuta “kaikki” edes on kuin meitä itseämme?

unelmat toteen ruusu

Kun menneisyys ei ole enää minussa, haluan keskittyä ihanaan elämään, joka on todellisuuteni, se ainut oikea. Haluan suunnata katseeni sinne, missä unelmat toteutuvat, missä ilo ja inspiraaatio ovat totta ja missä uusi päivä on jo noussut. Eikä vain noussut, vaan jo pitkälti meneillään, aamupäivässä – ja on aika uuden seikkailun. En ole vasta heräämässä, vaan jo tehnyt kaikki aamutoimet ja lähtenyt retkelle!

Ja tältä retkeltä minä haluan kirjoitella sinulle ihania kirjeitä, rakas lukijani. Nakella sinua sydämillä ja vaahtokarkeilla, ryöpyttää lammen väräjävällä kuvalla, polkupyöräajelun vauhdin huumalla, polttelevalla ihastuksella, päättymättömällä nuoruudella (olitpa sitten 28v. tai 88v.) ja vatsaa kutittavalla naurulla.

Tahdon muistutella sinua elämän ihanuudesta ja kauneudesta. Lahjoistasi, mahdollisuuksistasi. Tänäänkin sinulle on tapahtunut jo kolme hyvää asiaa, ja jos mietit tarkasti, tiedät minun olevan oikeassa. Tästä minä tahdon puhua. Naiseudesta, ihanuudesta, itsen vaalimisesta. Vapautumisesta ja vapaudesta.

Sillä me olemme säteileviä kukkia, joiden jokainen solu hengittää syvään ja tuntee syvästi. Emme mitään haalistuneita laikkuja tiessä. Emme suorittajamarttyyreja, joilla ei koskaan ole aikaa itselle ja joiden on alistuttava johonkin huonoon. Olemme niin tärkeitä – aivan kuten unelmammekin.

Kaikki unelmat toteen

Kun sanon, että voit houkuttaa kaikki prinsessaunelmasi toteen, en liioittele. Unelmiesi määrä ei ole rajattu. Jokainen niistä voi muuttua todeksi, kun avaudut sille, että kaikki kumpuaa maagisesti sinusta. Ei jostain kaukaa, vaan sisältäsi ulos.

Juuri tästä syystä meidän on uusiuduttava. Tultava sellaiseksi versioksi itsestämme, joka kokee ansaitsevansa elää runsaudessa ja rakkaudessa -> ja tekee niin täysin luottavaisesti. Menneisyyden vastoinkäymiset on kohdattava ja huomattava ne tarinaksi, jolla ei ole jatkoa. Mitä pidemmälle kuljemme vapaudessa ja arvokkuudessa, sitä enemmän sitä luomme lisää.

Olen kulkenut tässä positiivisessa oravanpyörässä jo jonkin aikaa ja voin ainoastaan sanoa, että sillä on hyvin vahvat, energeettiset ja “kaiken uudeksikirjoittavat” vaikutukset.

Uudeksikirjoittavalla tarkoitan tunnetta kuin jokin perustavanlaatuinen minussa olisi muuttunut, sormenjälkeni vaihtunut, dna:ni järjestäytynyt uudelleen. Uhrista luojatarhengeksi. Onnistujaksi, tyytyväiseksi, onnekkaaksi. Rennoksi. Haavoittuneesta lapsesta huumaavaksi seireeniksi, humoristiksi ja rohkeaksi rakkautta säteileväksi Naiseksi. Muun muassa…

unelmat toteen juhlat

Koska olen saanut kokea jotain näin ihanaa, tahdon jakaa sen kaiken kanssasi. Tässä blogissa sekä tulevien verkkokurssieni kautta haluan tarjota käyttöösi hyväksi havaitsemiani työkaluja, jotka tukevat uudistumista ja syvintä mahdollista onnellisuutta. Prosessi on päättymätön, mutta mitä “pidemmällä” olemme, sen todennäköisempää on, että myös konkreettiset tulokset kolkuttelevat kohta ovellamme. Ne joita aina toivoimme, vaikka ensin meidän täytyi oppia rakastamaan itseämme.

Pysythän siis kuulolla! ❤️

Seuraatko minua jo Facebookissa tai Instagramissa?